Maija Karhunen Liikekielen päätoimittajaksi

UUTISET JA TIEDOTTEET
19.3.2015

Suomen ainoan taidetanssiin keskittyvän verkkojulkaisun Liikekieli.comin uudeksi päätoimittajaksi valittu Maija Karhunen on tunnettu sekä kirjoittajana että esiintyjänä. Hän aloittaa tehtävässään heti.

Maija Karhunen on kirjoittanut Liikekieli.comiin vuodesta 2011. Hänen kirjoituksiaan ja kritiikkejään on voinut lukea myös Esitys-lehdessä ja verkkolehti Mustekalassa.

Esiintyjänä hänet on voinut viimeksi nähdä Toni Paasosen tuoreimmassa teoksessa 2nd Nature tai Dries Verhoevenin kaupunkitilaan sijoittuvassa installaatioesityksessä Ceci n’est pas, joka vieraili viime syksynä Baltic Circle -festivaalillakin.

– Liikekieli.comilla on takanaan upea kymmenvuotinen historia tanssikentän yhteisenä mediana. Toivon, että pystymme yhdessä kaikkien kirjoittajien ja toiminnassa mukana olijoiden kanssa tekemään virkeää, ennakkoluulotonta ja vertaansa vailla olevaa tanssin verkkolehteä, joka edelleen herkistäisi lukijaansa taidetanssin tekijöiden ja ilmiöiden moninaisuudelle sekä sen akuutille merkitykselle yhteiskunnassa, toteaa Karhunen.

Maija Karhunen (s. 1987) on opiskellut tanssia ja koreografiaa Suomessa, Hollannissa ja Saksassa. Lisäksi hän on opiskellut viestintää ja taiteiden tutkimusta Helsingin yliopistossa.

Juuri 10-vuotisjuhliaan viettänyt Liikekieli.com on OKM:n kulttuurilehtitukea saava julkaisu, jolla on noin 2 000 lukijaa kuukaudessa. Se on koko olemassaolonsa ajan toiminut päämäärätietoisesti tanssikirjoittamisen ja tanssikeskustelun puolesta.

Lue lisää: www.liikekieli.com