Nauti kesästä tanssien – Tsuumin Kaupunkitanssit levittäytyvät pääkaupunkiseudulle

UUTISET JA TIEDOTTEET
4.6.2018

Kaupunkitanssit ovat tanssittaneet pääkaupunkiseudulla kesää viettäviä jo vuodesta 2000. Tanssiteatteri Tsuumi on ohjannut kaikille avoimia, maksuttomia Kaupunkitansseja vuodesta 2015.

Kesän 2017 Kaupunkitanssitunnelmia Kannelmäen Sitratorilta ©Salla Korja-Paloniemi

Kesän 2017 Kaupunkitanssitunnelmia Kannelmäen Sitratorilta ©Salla Korja-Paloniemi

Huvin vuoksi tai kertausharjoituksena kesän juhliin

Kaupunkitanssit ovat kaikille avoin ja maksuton tapahtuma, joka tarjoaa mahdollisuuden kokeilla eri seuratanssilajeja opettajan opastuksella. Tansseihin ovat tervetulleita kaikenikäiset, paikalle voi saapua yksin tai yhdessä, eikä osallistuminen vaadi aiempaa tanssitaustaa – innostus riittää! Kesän Kaupunkitansseissa pääsee opettelemaan valssia, tangoa, foksia, buggia, humppaa, jenkkaa, fuskua, sambaa, polkkaa, masurkkaa ja chachata.

Kaupunkitanssien opetuskertoja on kesän aikana 37 ja ne levittäytyvät Helsingistä Espooseen. Tapahtumapaikkana toimii vaihutva tanssimiseen soveltuva julkinen tila tai puisto. Kesän aikana tanssien voi tutustua muunmuassa Malmitalon puistoon, Kannelmäen Sitratoriin, Seurasaareen, Espoon Kulttuurikeskuksen ulkoilmalavaan, Itäkeskuksen Tallinnan aukioon, Sellosalin aulaan Leppävaarassa, Jakomäen kirjaston edustaan ja uutuutena Annantalon ulkoilmalavaan Kampissa.

Kaupunkitanssit jatkuvat aina elokuun loppuun saakka. Sateen yllättäessä tanssit pyritään mahdollisuuksien mukaan siirtämään sisätiloihin. Seuraa uutisointia Kaupunkitanssien Facebook-sivulla!

Annantalon A-lava tarjoaa loistavat puitteet kesän ulkoilmatansseille ©Philip Tidwell

Annantalon A-lava tarjoaa loistavat puitteet kesän ulkoilmatansseille ©Philip Tidwell