Onnea Oulu! 25. OuDance-festivaalilla juhlitaan 20-vuotiasta tanssin keskus JoJoa

UUTISET JA TIEDOTTEET
21.8.2018

OuDance-festivaali järjestetään 12.-16.9.2018 Oulussa – samalla juhlitaan 20-vuotta täyttävää Oulun Tanssin Keskus JoJoa.

JoJo – Oulun Tanssin Keskuksen syyskauden ohjelmiston avaa jo 25. kertaa OuDance-festivaali, joka tarjoaa ennen näkemättömän ohjelmiston viisipäiväisen tapahtuman aikana. Kotimaisten ja kansainvälisten vierailujen kanssa festivaalilla esittäytyvät vuoden alusta aloittaneet JoJon yleisötyöryhmät, jotka vievät katsojat pois perinteisistä esitystiloista.

Tanssia, videota ja musiikkia yhdistävässä A Snowball’s Chance in Hell -teoksessa seikkailevat Don (Jannik Elkær) ja Gnu (Kristoffer Louis Andrup Pedersen). Teos nähdään OuDance-festivaalin ohjelmistossa keskiviikkona 12.9. klo 19.00. ©Christoffer Brekne

Festivaalin aikana on tarjolla kursseja niin tanssin ammattilaisille kuin kaikille, joita kiinnostaa kehollisuus ja oma hyvinvointi.

Festivaalipäivät toimivat myös alustana erilaisille alan kokouksille ja koulutustilaisuuksille. Tanssin tiedotuskeskus toteuttaa taiteilijoille suunnatun viestintäkoulutuksen ja kansainvälisiä tanssialan toimijoita tuo kaupunkiin festivaalin yhteydessä järjestettävä kaksipäiväinen Barentsin tanssineuvoston kokous.

On myös juhlan aika. JoJo – Oulun Tanssin keskuksen 20-vuotisjuhlaa vietetään festivaalin yhteydessä. Syntymäpäiviä juhlitaan Tanssiteatteri Minimin Ruokateatterin ja Suistamon Sähkön konsertin myötä.

Tutustu OuDance-festivaalin ohjelmistoon

#OuDance #JoJoOulu