Piste Kollektiivi avaa uuden taidetilan Rovaniemelle

UUTISET JA TIEDOTTEET
11.2.2020

Pisteen Sipola11-taidetila toimii tulevaisuudessa myös muiden vapaan kentän taiteilijoiden ja ryhmien harjoitus-, residenssi- ja esitystilana. Sipola11:n avajaisia juhlitaan 11.-16.2.2020.

Rovaniemen Mäntyvaarassa sijaitseva Sipola11 soveltuu esitysten harjoitteluun, ammattitaitoa ylläpitäviin harjoituksiin, opettamiseen ja yleisötilaisuuksien järjestämiseen. Esityksiä varten tilassa on 50-paikkainen porrastettu katsomo. Sipolaa käyttävät viikoittain Piste Kollektiivin jäsenistö sekä Pisteen avoimet ryhmät – muina aikoina se on muiden vapaan kentän toimijoiden vuokrattavissa.

Sipola11:n avajaisia juhlitaan tiistaista 11.2. sunnuntaihin 16.2. runsaalla esitysohjelmistolla, kohtaamisilla, yllätyksillä, musiikilla ja yhdessäololla. Lue lisää avajaisista täältä.

Piste Kollektiivi on ammattitaiteilijoiden ja taidekasvattajien yhteisö, jonka taustalla on vuonna 2007 perustettu rovaniemeläinen Monitaideyhdistys Piste. Kollektiivin toteuttamat teokset, hankkeet ja tapahtumat ovat taiteilijoiden vuoropuhelua yhteisönsä, yhteiskunnan ja ympäristön kanssa. Yhdistyksellä on 19 jäsentä, jotka ovat taiteen ja taidekasvatuksen ammattilaisia. Kollektiivin toimintaan osallistuu sirkustaiteilijoita, teatterin tekijöitä, tanssijoita, nukketeatteritaiteilija, muusikoita, kuvataiteilijoita, mediataiteilija, valosuunnittelija-skenografi ja tuottajia. Lue lisää