Pyhäsalmen Tanssin uudeksi toiminnanjohtajaksi kulttuurituottaja Inka Tolonen

UUTISET JA TIEDOTTEET
6.10.2020

Pyhäsalmen Tanssi ry järjestää vuosittain kansainvälistä Täydenkuun Tanssit -festivaalia Pyhäjärvellä. Pestissään Tolonen toimii festivaalijohtajana taiteellisen johtajan Alpo Aaltokosken rinnalla. Festivaali järjestetään vuonna 2021 jo 30. kerran.

Inka Tolonen

Inka Tolonen

Kulttuurituottaja YAMK, ammatillinen opettaja AmO sekä monitaiteilija Inka Tolonen johtaa ja kehittää yhdistyksen toimintaa eteenpäin. Tolosella on 20 vuoden kokemus opetus-, hanke-, tapahtuma-, yhteistyö-, kehittämis- ja johtamistehtävistä liikunta-, kasvatus-, taide- ja kulttuurialoilta. Hän on myös toiminut vuosia yrittäjänä ja taiteilijana luovan liikkeen ja musiikin, kuvataiteen sekä kirjoittamisen ja julkaisutuottamisen parissa.

Pyhäsalmen Tanssi ry:n toimintaa kehitetään Tolosen johdolla ympärivuotisemmaksi ja monipuolisemmaksi erilaisten hankkeiden, minifestivaalien, vierailujen ja koulutusten muodossa. Lisäksi yhdistyksen maantieteellistä toiminta-aluetta pyritään laajentamaan tulevaisuudessa. Täydenkuun Tanssit -festivaalin lisäksi sen toimintaan kuuluu Haapajärvellä, Kärsämäellä, Nivalassa, Pyhäjärvellä, Reisjärvellä, Sievissä ja Ylivieskassa vuodesta 1993 toiminut Tanssiopisto Uusikuu.