Salla Kurronen Pragman uudeksi tuottajaksi

UUTISET JA TIEDOTTEET
10.8.2021

Tanssin ja Sirkuksen tiedotuskeskusten välittäjäportaan kehittämishankkeesta syntyneen palveluorganisaation Pragma Helsingin tuottajakolmikossa on henkilövaihdoksia syyskuussa.

Kulttuurituottaja Salla Kurronen aloittaa esittävien taiteiden palveluorganisaation Pragma Helsingin tuottajana 1.9.2021.

Kurronen on kulttuurituottaja (AMK), joka on erikoistunut esittävän taiteen, kaupunkitapahtumien ja festivaalien tuottamiseen vapaalla kentällä sekä erilaisissa kulttuuri- ja taideorganisaatioissa. Aiemmin hän on toiminut mm. Helsingin juhlaviikkojen vastaavana tuottajana sekä teatterifestivaali Baltic Circlen tuotantopäällikkönä.

Pragman kolmikosta siirtyy toisiin tehtäviin tuottaja Anni Hiekkala. Hän aloittaa syyskuussa Tanssin talon vastaavana tuottajana.

”Salla Kurrosella on paljon sellaista kokemusta ja osaamista, josta hyötyvät varmasti niin Pragma kuin kaikki Pragman asiakkaatkin tulevaisuudessa. Erityisesti Sallan tuntemus sirkuksen parista on meille äärimmäisen tärkeä lisä Annin siirtyessä uusiin tehtäviin”, kommentoi Tanssin tiedotuskeskuksen johtaja Sanna Rekola.

Pragma Helsinki on Tanssin ja Sirkuksen tiedotuskeskusten yhteisestä välittäjäportaan kehittämisprojektista vuonna 2019 syntynyt itsenäinen tuotanto-, managerointi- ja agentuuripalveluhanke, joka saa tukea opetus- ja kulttuuriministeriöstä. Salla Kurrosen lisäksi Pragmassa työskentelevät tuottajat Sanja Kulomaa ja Nea Granlund.