Suomalaista breakdance-oppia Ugandaan

UUTISET JA TIEDOTTEET
22.5.2016


B-Boy & B-Girl Dojon interaktiivinen oppimisympäristö löytyy täältä

Suomalainen online-katutanssikoulu B-Boy & B-Girl Dojo on aloittanut yhteistyön ugandalaisen Breakdance Project Ugandan (BPU) kanssa. Projektin tarkoituksena on luoda positiivista toimintaa hip hop -kulttuurin keinoin köyhissä olosuhteissa eläville ugandalaisille.

Projektissa Dojo tarjoaa BPU:lle tanssiopetusta internetin välityksellä. Lisäksi kahden viikon välein koulutustilaisuuden, joka on suunnattu BPU:n ohjaajille. BPU:n ohjaajat jakavat oppejaan eteenpäin oppilailleen omassa opetuksessaan.

Breakdance Project Uganda on perustettu vuonna 2006 ja sen toiminnan tarkoituksena on voimaannuttaa Ugandan nuoria, jotta he oppivat luottamaan itseensä ja ottamaan vastuuta yhteiskunnassa. Muutoksen aikaansaamiseksi BPU käyttää apunaan hip hop -kulttuuria.

B-Boy & B-Girl Dojo on internetissä toimiva kansainvälinen katutanssikoulu, jonka perustivat Jussi ”Focus” Sirviön ja Anniina ”AT” Tikan vuonna 2015. B-Boy & B-Girl Dojo eli bboydojo.com sisältää lähes sata opetusvideota neljällä eri tasolla aloittelijasta ammattilaiseen. Interaktiivisessa palvelussa on mahdollisuus saada reaaliaikaista palautetta online-seminaareissa sekä testata omia taitojaan opettajia vastaan battle-simulaattorissa.

BPU facebook 13237857_1086451681417339_9056424545713682733_n

Kuva: Breakdance Project Ugandan Facebook-sivuilta.