Tanssin päivänä Kaapeli täyttyy tanssilla

UUTISET JA TIEDOTTEET
18.4.2016

Tanssin päivänä Kaapeli on täynnä tanssia. Päivän aikana Kaapelilla on tarjolla erilaista yleisölle avointa tanssiohjelmaa, mm. pop up -esityksiä, avoimia ovia, tanssivideoita ja musiikkia.

Lounasaikaan Kaapelilla voi  yllättyä pop up –esityksistä. Tsuumin illalla nähtävän Natasja-teoksen tanssijat näyttävät taitojaan, Tamara Rasmussen opiston tanssijat improvisoivat ja Haapalainen SuutariJääskö Dance Studio esittää DanceFlashin. Tsuumin tanssijat kiertelevät myös Sibelius Akatemian kansanmusiikin opiskelijoiden kanssa ympäri Kaapelitehdasta esiintymässä –  tanssia ja musiikkia voi popahtaa esiin kaikilla Kaapelin kulmilla.

Teatterimuseolla on koko päivän ajan avoimet ovat (klo 11-18). Myös Tamara Rasmussen opistolla on avoimia katutanssiharjoituksia, joihin voi ilmoittautua etukäteen. Elina Pirisen ja laulu-yhtye Lumen Valon Angel-teoksen harjoituksiin pääsee koeyleisöksi 17.30-18.15.

Ravintola Hima&Salin isännöimä tanssi päivän baari aukeaa kello 15 Zodiakin lämpiössä V-alussa. Baarin vieressä Zodiakin näyttämöllä on kello 13 eteenpäin nähtävillä tanssielokuvia sekä Käpylän koulun erityisluokkalaisten soolotansseja.

Illan maksullisesta esitystarjonnasta vastaavat Tanssiteatteri Tsuumi (Natasja – mene Jumalan tähden, kor. Tuomas Juntunen), Zodiak – Uuden tanssin keskus (Noble Savage, kor. Sonya Lindfors) ja Tanssiteatteri Hurjaruuthissa vierailuesitykselä Milla Järvinen (Tyttö, joka söi kuolleita lintuja).

Tanssin päivän iltaa voi viettää ”vappuetkoilla”. Illan bileissä on luvassa muun muassa tanssibattle Sonya Lindforssin ja Anniina Jääskeläisen johdolla, Susanna Leinonen Companyn esitys, DJ Mitja Nulynd sekä ruotsalainen klezmer-balkanbändi Tummel. Ja tietysti tanssia.
Tervetuloa Kaapelille viettämään tanssin päivää!

Lataa Kaapelin tanssin päivän ohjelma tästä.

kuva kaapelin tanssin päivä