Tanssin talo hakee uudenlaista, taiteellista ohjelmatiimiä

UUTISET JA TIEDOTTEET
19.10.2018

Ohjelmasuunnittelun rekrytointi avataan uudestaan – yhden henkilön sijaan etsitään ohjelmasuunnittelusta vastaavaa tiimiä. Haku aukeaa 19. marraskuuta.

Tanssin talo käynnisti kesällä 2018 ohjelmasuunnittelusta vastaavan ohjelmapäällikön haun, joka eteni syksyn aikana haastatteluvaiheisiin saakka. Joukossa oli kotimaisia ja kansainvälisiä hakijoita.

”Ohjelmapäällikön paikkaa haki moni hyvä ehdokas. Huomasimme kuitenkin käytyjen keskustelujen ja haastattelujen pohjalta, että tässä olisi mahdollisuuksia uudenlaiseen ajatteluun, tiimimuotoiseen toimintatapaan. Siksi laajennamme nyt ohjelmistosuunnittelun rekrytointia ja haemme yhden henkilön sijaan taiteellista tiimiä”, Tanssin talon johtaja Matti Numminen sanoo.

”Tiimimäinen toimintatapa on luonteenomaista Tanssin talolle ja se takaa moniäänisen ja asiantuntevan ohjelmasuunnittelun. Tanssin talosta tulee talo kaikelle tanssille, joten moninaisuus on aivan toimintamme ytimessä.”

Taiteellisen tiimin haku aukeaa 19. marraskuuta, ja tarkemmat hakuohjeet julkaistaan tuolloin.

Tiimissä tulee olemaan noin kolme asiantuntijaa, ja mukaan voi hakea joko itsenäisenä asiantuntijana tai ehdottaa valmiita työpareja tai tiimejä.

”Olennaista on tuoda esiin, kuinka oma osaaminen vastaa tiimin vastuualueita ja tehtäviä, sekä millaista lisäarvoa voi omalla osaamisellaan tuoda Tanssin taloon.”

Lisätiedot:

Johtaja Matti Numminen
050 467 0276
matti.numminen@tanssintalo.fi