Tanssin talon ensimmäinen ovi aukesi vaikkei seiniä vielä ole

UUTISET JA TIEDOTTEET
7.10.2015

Tanssin talo on enemmän kuin rakennus – se on toimintatapa ja kehittäjä. Talo ei nimittäin ole jäänyt odottelemaan seiniä, vaan on perustanut digitaalisen harjoitustilapankin. Ammattilaiset voivat varata ja vuokrata pääkaupunkiseudun tanssikoulujen vapaina olevia harjoitussaleja Tanssin talon www-sivujen kautta.

Harjoitustilapankki nousi keskeiseksi ja konkreettiseksi tarpeeksi, kun Tanssin talo ry kartoitti tanssin kentän palvelutoiveita 2013. Palvelun tavoitteena on myös tehostaa vapaiden ja erityisesti päiväsaikaan tyhjinä olevien tanssin harjoitustilojen käyttöä.

”Harjoitustilapankkia on kehitetty yhteistyössä tanssikoulujen kanssa hyvin käyttäjälähtöisesti. Tilapankki on yksi konkreettisista toimenpiteistä, joita Tanssin talo ry on toteuttanut tanssin ammattilaisten tarpeeseen. Tavallaan harjoitustilapankin kautta myös ensimmäinen osa Tanssin taloa aukeaa nyt”, Tanssin talon projektipäällikkö Hanna-Mari Peltomäki sanoo.

Palvelussa ovat tällä hetkellä mukana Helsingin Tanssiopisto, Tanssikeskus Footlight, Vapaa Tanssikoulu, Tanssikoulu DCA sekä StepUp School. Tilapankkia testataan lokakuusta joulukuuhun, minkä jälkeen sen toimivuutta kehitetään käyttäjäpalautteen pohjalta.

StepUp Schoolin tilavarauksista vastaava Nina Sinkkonen uskoo, että uusi palvelu tuo lisää salivarauksia erityisesti päiväsaikaan.

”Tämä helpottaa myös salia tarvitsevia, kun heidän ei tarvitse etsiä tyhjiä tiloja eri paikoista, vaan kaikki löytyy yhdestä osoitteesta”, Sinkkonen sanoo.

Lue lisää tilapankki.tanssintalo.fi/

Lisää Tanssin talosta