Tanssin talon markkinointi- ja viestintäpäällikkö valittu

UUTISET JA TIEDOTTEET
18.12.2018

Tanssin talon markkinointi- ja viestintäpäälliköksi on valittu kokenut markkinoinnin ja viestinnän ammattilainen (FM, Yhteisöviestintä) Noora Kykkänen.

©Val Clemente

Kykkäsellä on yli seitsemän vuoden kokemus viestinnän ja markkinoinnin tehtävistä strategisella ja käytännön tasolla. Hän on työskennellyt mm. viestintäjohtajana digitaalista potilasseurantaa kehittävässä Kaiku Healthissa sekä seniorikonsulttina viestintätoimisto Hill+Knowltonilla. Tanssi on Kykkäsen intohimo: hän on opiskellut tanssipedagogiikkaa ja opettaa brasilialaista zouk-paritanssia Suomessa ja maailmalla.

– Olen päässyt tekemään upeita asioita viestinnän ammattilaisena. Kaiku Health -tiimin kanssa toimme tekoälyn ja koneoppimisen malleja syövän hoitoon ensimmäisinä Euroopassa. Olen myös elänyt ja hengittänyt tanssia koko elämäni. Tanssin talossa pääsen hyödyntämään osaamistani itselleni rakkaassa ympäristössä, Kykkänen sanoo.

Kykkänen on omimmillaan luomassa jotain täysin uutta. Uutta ei kuitenkaan luoda tyhjästä, hän muistuttaa. Tanssin talo rakentuu tiiviissä yhteyksissä sen yhteisöihin ja ympäröivään kulttuurin kenttään:

– Luomme pohjaa omintakeisille tavoille tuottaa ja kokea tanssia. Olennaista on kuunnella mitä ympäröivä yhteisömme meiltä haluaa, sekä mitä kulttuurissa tapahtuu. Tätä ymmärrystä voimme hyödyntää myös luovasti viestinnässämme.

Tavoitteena kansallisesti ja kansainvälisesti tunnustettu 
Tanssin talo

Tanssin talon johtajan Matti Nummisen mukaan näin toiminnan alkuvaiheessa on tärkeää tehdä ennakkoluulotonta ja erottuvaa markkinointia ja viestintää.

– Seuraavina vuosina rakennamme ja vahvistamme Tanssin talon identiteettiä – erityisesti suuren yleisön silmissä. Pyrimme myös uudistamaan ja kehittämään markkinoinnin ja viestinnän käytäntöjä esittävän taiteen saralla.

Kykkänen uskoo tanssin yhdistävään voimaan:

– Tavoitteeni on, että Tanssin talon tarjoamat kokemukset ja konkreettiset teot tunnustetaan sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Vahvistamme tanssin kulttuurista ja yhteiskunnallista asemaa, jotta yhä useampi ihminen voisi löytää itsensä – ja toisensa – tanssin kautta.

Kykkänen aloittaa tehtävässään 14.1.2019.

Lisätietoa: Johtaja Matti Numminen, 050 467 0276, matti.numminen(at)tanssintalo.fi

Haastattelupyynnöt: Viestinnän suunnittelija Inka Asikanius, 040 7167 487, press(at)tanssintalo.fi