Tanssin talon rakennushanke etenee – nyt voit vaikuttaa talon toimintaan!

UUTISET JA TIEDOTTEET
8.2.2017

Mitä kuuluu Tanssin talolle? Projektipäällikkö Hanna-Mari Peltomäen mukaan vuonna 2017 keskitytään isoihin prosesseihin. Rakennushanke etenee Kaapelitehdasta pyörittävän Kiinteistö Oy Kaapelitalon johdolla. Lisäksi nyt etsitään ideoita ja kumppaneita talon toiminnan suunnittelemiseksi.


Lisätietoa kumppanuushausta Tanssin talon sivuilta.

Tanssin talon rakennushanketta vetää Kiinteistö Oy Kaapelitalo, joka toimii myös talon rakennuttajana. Hankesuunnitelman julkaisupäivästä ilmoitetaan helmikuun alkupuolella.

“Meidän tehtävämme on varmistaa, että talosta tulee tanssin tekniset vaatimukset täyttävä, tanssin kenttää hyvin palveleva ja ennen kaikkea toimiva kokonaisuus”, Peltomäki sanoo.

Avoin kumppanihaku tanssin eri aloille ja toimijoille

Rakennushankkeen ohella Tanssin talo etsii ideoita ja kumppaneita talon toiminnan suunnittelemiseksi. Tammikuussa käynnistyneeseen kumppanuushakuun ovat tervetulleita kaikenlaiset sisältöideat, tanssin eri aloilta ja toimijoilta.

“Rakennamme taloa ja sen toimintoja yhdessä, ja siksi on hyvin tärkeää, että tanssin toimijat ja mahdolliset tulevat kumppanit ovat mukana suunnittelutyössä”, Peltomäki sanoo.

Tanssin talon ohjelmistosuunnittelija Kaari Martinin mukaan ehdotuksia ei tarvitse turhaan sensuroida. Suunnitelmien ei tarvitse olla valmiina, vaan niitä hiotaan yhdessä.

Tammikuussa avatun haun deadline on ystävänpäivänä 14. helmikuuta. Ideoita otetaan kuitenkin jatkuvasti vastaan, Martin vakuuttaa.

Hakuun osallistuneita kutsutaan koolle kevään aikana, vaikuttamaan ja suunnittelemaan Tanssin talon toimintoja.