Tanssin talon uusi hallitus

UUTISET JA TIEDOTTEET
4.5.2017

Tanssin talolle valittiin uusi hallitus vuosikokouksessa 24.4.

Vanhasta hallituksesta työtä jatkavat Tanssin Tiedotuskeskuksen toiminnanjohtaja Sanna Rekola (puheenjohtaja), Otavamedian liiketoimintapäällikkö Elli Mäkilä, yrittäjä Marco Bjurström, Tero Saarinen Companyn toiminnanjohtaja Iiris Autio, tanssitaiteilija ja taiteilijaprofessori Pirjo Yli-Maunula, freelance-tutkija Satu Silvanto ja Ajantieto Oy:n koulutussuunnittelija, yrittäjä Juha Koskinen.

Uusina hallituksen jäseninä aloittavat hallitukseen paluunsa tekevä tanssitaiteilija Alpo Aaltokoski, diplomi-insinööri Matti Poussa ja muun muassa Zodiak – Uuden tanssin keskuksen hallituksen puheenjohtajana toimiva valtiotieteen maisteri Kirsi Munck.

Alpo Aaltokoski on pitkän linjan tanssitaiteilija, joka  on ajanut Tanssin talon asiaa jo vuosikausia. Aaltokoski oli muun muassa perustamassa Tanssin talon yhdistystä vuonna 2010. Matti Poussa työskentelee rakennuttajakonsulttina A-insinööreillä vastaten erilaisten rakennushankkeiden projektinjohdosta. Kirsi Munckilla on vahva ja monipuolinen kokemus johtaja- asiantuntija-, projekti- ja kehittämistehtävistä. Hän on työskennellyt muun muassa opinto- ja tutkimuspalveluiden johtajana Teatterikorkeakoulussa sekä opinto- ja opiskelijapalvelujen vastaavana päällikkönä Aalto-yliopistossa.

Hallituksesta jäivät pois arkkitehti Tuomo Hahl, tanssitaiteilija Samuli Nordberg ja Zodiakin toiminnanjohtaja Raija Ojala.