Tanssin taloon haetaan nyt johtajaa

UUTISET JA TIEDOTTEET
7.2.2018

Helsingin Ruoholahteen Kaapelitehtaalle vuonna 2020 avattavalle Tanssin talolle haetaan johtajaa.

© JKMM Arkkitehdit Oy

”Haemme avarakatseista ja innovatiivista johtajaa, joka tunnistaa tanssin kulttuurisen ja yhteiskunnallisen potentiaalin ja vahvistaa sen asemaa Tanssin talon toiminnan kautta”, Tanssin talo ry:n puheenjohtaja Sanna Rekola kiteyttää.

Uudenlaisen ja vasta rakentumassa olevan kulttuuriorganisaation keulakuvana Tanssin talon johtajan tehtävänä on rakentaa vahvat suhteen yhteistyökumppaneihin sekä yhteiskunnallisiin toimijoihin ja päättäjiin, jotta talolle luodaan hyvät toimintaedellytykset. Johtajalta edellytetään myös hyvää henkilöstö- ja asiantuntijajohtamista.

Tämän vuoden aikana rekrytoidaan myös ohjelmapäällikkö sekä markkinointi- ja viestintäpäällikkö.

Uuden johtajan valinnan myötä tanssin talo -hanketta vuodesta 2011 lähtien luotsannut Hanna-Mari Peltomäki jättää tehtävänsä.

”Tämä on luonnollinen kohta johtajan vaihdokselle. Nyt on aika siirtää vastuu uusille ihmisille. Omat tavoitteeni Tanssin talon suhteen ovat toteutuneet – hanke on saanut poliittisen päätöksen ja talon rakentaminen aloitetaan kesällä. Tulevan johtajan vuoro on viedä rakennusprojekti loppuun ja talo toimintaan”, Peltomäki sanoo.

Tanssin talo muodostuu Kaapelitehtaan kupeeseen rakennettavasta uudisosasta ja vanhan kiinteistön Pannuhallin päädyn tiloista, jotka muutetaan talon toimintaan sopiviksi. Rakentamisen on määrä alkaa kesällä 2018 ja talo avaa ovensa vuonna 2020. Johtaja pyritään valitsemaan kevään aikana.