Tanssin tiedotuskeskuksen tietosuojakäytännöt

UUTISET JA TIEDOTTEET
11.6.2018

EU:n yleinen tietosuoja-asetus, General Data Protection Regulation (GDPR)  astui voimaan 25.5.2018. Olemme päivittäneet henkilötietojen käsittelyyn liittyvät käytäntömme vastaamaan tietosuoja-asetuksen vaatimuksia.

Tanssin tiedotuskeskuksessa henkilötietoja käytetään uutiskirjeiden lähettämiseen, tanssialaa koskevaan tiedottamiseen ja ammatilliseen yhteydenpitoon ja palveluun.

Henkilötietoja ei luovuteta Tiedotuskeskuksen lukuun toimivien tai Tiedotuskeskuksen palvelujen tuottamiseen osallistuvien kolmansien tahojen (yleensä teknisiä palveluntarjoajia) ulkopuolelle.

Palveluntarjoajamme, henkilötietojen käsittelijät ja yhteistyökumppanimme ovat sitoutuneet huolehtimaan henkilötietojen suojan riittävästä tasosta EU-asetusten ja -lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

Tutustu tietosuojaselosteeseemme, jossa kerromme, mitä tietoja keräämme, miten tietoja käsitellään ja miten voit tarkistaa tietosi.

Lähetämme tilaajille uutiskirjeen noin joka kolmas viikko. Ammattilaisten ilmoitustaulukoosteen lähetämme kerran viikossa. Kansainvälisille toimijoille suunnatun englanninkielisen uutiskirjeen lähetämme joka toinen kuukausi. Uutiskirjeen voi tilata verkkosivuillamme olevalla lomakkeella.

Käytämme yhteystietoja myös ammatilliseen yhteydenpitoon ja toisinaan myös kyselyiden ja tutkimusten tekemiseen.

Jos haluat poistua postituslistoilta, paina uutiskirjeen alareunassa olevaa Peru tilaus -linkkiä tai lähetä meille viesti osoitteeseen tanssi@danceinfo.fi.

Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojen käsittelyyn liittyen tai haluat päivittää tietojasi, ole yhteydessä: tanssi@danceinfo.fi.