Tanssin Tiedotuskeskus kutsui tanssihaasteeseen Tanssii tähtien kanssa -tuomarit

UUTISET JA TIEDOTTEET
8.3.2017

Jottei kävisi niin kuin suutarin lapsille, Tanssin Tiedotuskeskus osallistui tanssihaasteeseen omalla videolla ja haastoi Tanssii tähtien kanssa -tuomarit.


Lue lisää

Koko Suomi tanssii

YouTube/Tanssin Tiedotuskeskus

#suomitanssii
#suomi100
#tanssihaaste

Me valitsimme lajiksi koreografi Pia Lindyn ohjeisiin perustuvan ”oman tanssin”, jonka musiikkina on Milla Viljamaan Neiti Marplen tango. Viikkokokous lähti hieman raiteiltaan…

Koko Suomi tanssii on tavoittanut tähän mennessä jo reilusti yli 400 000 ihmistä . Tanssihaasteeseen ovat lähteneet mukaan useat kaupungit ja esimerkiksi Ideapark, Finlanders-yhtye, Tampereen Työväen Teatteri ja Maanpuolustuskurssi MPK 220, joille tanssihaastevideon leviäminen sosiaalisessa mediassa antaa runsaasti positiivista julkisuutta.

Nyt kannustamme taiteilijoita ja kaikkien tanssilajien ammattilaisia ottamaan vastaan Koko Suomi tanssii -haasteen. Kampanja tavoittaa koko ajan kasvavan joukon tanssista kiinnostuneita, joten sen kautta on mahdollista saada hauskalla tavalla näkyvyyttä omalle ryhmälle ja toiminnalle.

Koko Suomi tanssii -kampanjassa haluamme nimittäin myös kertoa yleisölle, miten paljon ammattimaista tanssia Suomessa tehdään – ja kannustaa ihmisiä katsomaan tanssiesityksiä. Kampanja kytketään mukaan tanssin kiertuetoiminnan kehittämishankkeen tänä vuonna toteutuvaan Tanssi liikuttaa! -kiertueeseen, joka lisää tanssiesitysten saatavuutta eri puolilla Suomea.