Tanssin Voima suunnattu tänä vuonna lapsille

UUTISET JA TIEDOTTEET
30.9.2022

Helsingissä järjestettävä Tanssin Voima -festivaali haluaa nostaa uusintaesitysten arvoa tanssin kentällä ja pidentää teosten elinkaarta.

KATVE [blind spot]: Näkymätön siili © Heidi Masalin

Tanssin Voima 2022 -ohjelmisto on suunnattu lapsille. Festivaalin kantaesitys on Katve [blind spot] -nykytanssiryhmän mielikuvituksen voimasta kertova Näkymätön siili. Festivaalilla nähdään Katve [blind spot]-ryhmältä myös audiovisuaalinen Botanicum -futuristinen kuvitelma. Muina festivaaliesityksinä nähdään Tanssiteatteri Glims & Gloms:n riemastuttava näyttämösovitus Antti Puuhaara -sadusta, Auracon ystävyydestä ja roskaamisesta kertova Herra Kookaburra ja Kukkaroo sekä Tanssiteatteri Raatikon uusi Risto Räppääjä ja villi kone -esitys.

Helsingissä järjestettävä Tanssin Voima -festivaali haluaa nostaa uusintaesitysten arvoa tanssin kentällä ja pidentää teosten elinkaarta. Tapahtuma esittelee vähintään yhden kantaesityksen ja tarjoaa kotimaisten tanssin tekijöiden tanssiteoksille mahdollisuuden lisäesityksiin festivaalin ohjelmistossa. Samalla ajatuksena on lisätä ja kehittää yhteistyötä tanssiryhmien välillä.

Tanssin Voima -festivaali 2022 järjestetään 27.10.-30.10. Helsingin Kanneltalossa.