Tsuumin kesän 2020 avoimet kaupunkitanssit kutsuvat tanssimaan turvavälein

UUTISET JA TIEDOTTEET
29.5.2020

Kesällä 2020 opetellaan jälleen paritansseja osana pääkaupunkiseudun kulttuuritarjontaa. Tanssiteatteri Tsuumin järjestyksessään 21. kaupunkitanssikesä käynnistyy kesäkuussa tuoden ilmaiset tanssituokiot ilahduttamaan ja virkistämään kaikenikäisiä.

©Jussi Hellsten

Kaupunkitanssit ovat ilmaisia ja avoimia kaikille vauvasta vaariin. Osallistuminen ei vaadi aiempaa tanssikokemusta ja tunnille voi osallistua myös yksin. Tanssituokio aloitetaan alkeista, mutta tunnin aikana edetään kuvioihin ja variaatioihin tanssijoiden taitotaso huomioiden. Kesällä 2020 tanssitaan poikkeuksellisesti vain oman tutun tanssikaverin kanssa tai soolona. Pareja ei vaihdella. Opetustuokioissa kiinnitetään erityistä huomiota turvaväleihin sekä ajantasaisiin kokoontumisrajoituksiin. Paikan päällä on mahdollisuus huuhtoa kädet käsidesillä.

Ulkoilmatanssit levittäytyvät ympäri pääkaupunkiseutua

Kesällä 2020 tanssitaan Kannelmäessä (Sitratori), Kampissa (Annantalon katettu ulkolava, A•Lava), Tapiolassa (Espoon kulttuurikeskuksen ulkoilmanäyttämö Amfi), Itäkeskuksessa (Stoan aukio kulttuurikeskuksen yhteydessä), Malmilla (Ala-Malmin puisto, Malmitalon takana), Kauppatorilla (Kauppatorin lava, Keisarinluodonlaiturilla, Suomenlinnan lauttaterminaalin vieressä), Seurasaaressa (Juhlakenttä) ja Leppävaarassa (Soittoniekanaukio, Sellosalin edustalla). Uusina tanssipaikkoina mukana ovat myös Vuosaari (Vuotalon etupiha) sekä lasten Kaupunkitanssit Espoon Järveperässä (Lasten kulttuurikeskus Aurora).

Tanssituokioihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen vaan paikalle voi saapua, kun se itselle parhaiten sopii. Poikkeusoloista johtuen mukaan tanssimaan pääsee enintään 49 henkilöä saapumisjärjestyksessä. Opetuspaikkatiedot, paikkakohtainen opetusohjelma ja koko kesän ohjelma löytyvät Tanssiteatteri Tsuumin verkkosivuilta. Tanssit pidetään säävarauksella. Mahdollisista peruutuksista viestitään mm. Kaupunkitanssien Facebook-sivulla.