UrbanApan #StopHatredNow -verkkotapahtuma haastaa standardit

UUTISET JA TIEDOTTEET
20.4.2020

Urbaanin taiteen yhteisö ja tapahtuma-alusta UrbanApa järjestää #StopHatredNow -tapahtuman poikkeuksellisesti verkossa 11.–15.5.2020. Toukokuisen tapahtuman teema on New Standards.

#StopHatredNow -verkkotapahtuma tarjoaa tilaisuuden keskustelulle diversiteetistä, inklusiivisuudesta, valtarakenteista, toiseudesta, sekä intersektionaalisista feministisistä strategioista. Vuoden 2020 tapahtuman teema New Standards haastaa pohtimaan inklusiivisuutta, moninaisuutta, syrjimättömyyttä, saavutettavuutta ja sosiaalista sekä ekologista kestävyyttä.

Tapahtuma on suunnattu taide- ja kulttuuri-instituutioille, yksittäisille taiteilijoille ja toimijoille sekä kulttuurivaikuttajille, mutta kuka tahansa aiheista kiinnostunut on tervetullut osallistumaan keskusteluun. Tapahtuma on maksuton ja se tarjoaa ohjelmaa suomeksi ja englanniksi. Tapahtuman ohjelma julkaistaan myöhemmin osoitteessa urbanapa.fi.

Vuonna 2020 #StopHatredNow tapahtuman toteuttaa UrbanApa yhteistyössä Kulttuuria kaikille -palvelun, Kulttuurikeskus Caisan, Taideyliopiston, Goethe-Institut Finnlandin, Interkult ry:n, Helsingin kaupungin, Kiila ry:n, Globe Art Pointin sekä Zodiak – Uuden tanssin keskuksen kanssa.

UrbanApa tulee elokuussa! Taiteilija, tutustu myös UrbanApan elokuun tapahtumaa koskevaan avoimeen hakuun täällä.