Uusi puheenjohtaja Tanssin tiedotuskeskukselle

UUTISET JA TIEDOTTEET
10.11.2021

Tiedotuskeskuksen jäsenyhteisöt valitsivat syyskokouksessa lokakuun lopussa yhdistyksen hallituksen puheenjohtajaksi VTM Satu Silvannon seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi.

Satu Silvennoinen

Satu Silvanto @ Sanna Kangasluoma

Tutkija, työyhteisövalmentaja ja organisaatiokehittäjä Satu Silvanto on työskennellyt monipuolisesti taide- ja kulttuurialoilla. Tanssi on hänelle erityisen läheinen ala. Hän on toiminut mm. Tanssin talo ry:n hallituksessa sekä kansainvälisissä ja paikallistason kehittämistehtävissä Helsingin kaupungilla ja useassa kulttuuriorganisaatiossa.

”Otan puheenjohtajan tehtävän vastaan suurella ilolla ja innostuksella!” Silvanto kommentoi heti alkanutta uutta tehtäväänsä.

Tanssin tiedotuskeskuksen edellinen puheenjohtaja OTK, tanssinopettaja Merja Snellman veti Tiedotuskeskuksen hallitusta ansiokkaasti lähes 10 vuotta, vuodesta 2012 asti.

Tiedotuskeskuksen keväällä voimaan astuneiden, uusien sääntöjen mukaan yhdistyksen syyskokous valitsee hallituksen jäsenet ja varajäsenet erovuoroisten tilalle. Syyskokous ei tehnyt muutoksia hallituksen kokoonpanoon.

Katso Tanssin tiedotuskeskuksen hallitus täältä ›

Edit: 11.11.2021 Muokattu poimintoja Silvannon aikaisemmista toimista ja lisätty kommentti.