Uusi toiminnanjohtaja Compañia Kaari & Roni Martinille

UUTISET JA TIEDOTTEET
4.1.2017

Koreografi-tanssija Kaari Martinin aloitettua työnsä Tanssin talon ohjelmasuunnittelijana on taitelijaryhmä Compañía Kaari & Roni Martin valinnut uudeksi toiminnanjohtajakseen tuottaja-toimittaja Harri Pulliaisen.

Harri Pulliainen on toiminut esittävän taiteen tuottajana mm. Teatterikorkeakoulun tanssitaiteen laitoksella, Täydenkuun tansseissa, Kaapelitehtaalla sekä Turun Taideakatemiassa. Hän on myös työskennellyt erilaisissa esimies- ja johtotehtävissä media- ja koulutusaloilla.

Kaari Martin jatkaa ryhmän toisena taiteellisena johtajana ja koreografina säveltäjä-muusikko Roni Martinin kanssa.

”Harri on kokenut ja monissa liemissä keitetty tuottajapersoona eli loistava lisä juuri tällaiseen tiimiin, jossa on eritaustaisia ja erimaalaisia tanssijoita, muusikoita ja muita taiteilijoita. Harri pitänee mun ja Ronin pahimmat rönsyt kurissa”, Kaari Martin sanoo.

Toiminnanjohtajana Pulliainen vastaa tuotantotyön ohessa kansainvälisen toiminnan ja toimintastrategian kehittämisestä yhdessä taiteellisten johtajien kanssa.

harri_pulliainen

”Tuntuu hyvältä palata tanssin ja teatterin pariin kouluttajatyöuran jälkeen. Opiskelin töiden ohella kauppatieteen erikoistumisopinnoissa juuri tällainen tehtävä mielessä. Myös ryhmän eri taiteenlajeja yhdistelevä ennakkoluuloton toiminta sekä sen kansainvälisyys kiinnostaa. Hienoa päästä tiimiin mukaan ja kehittämään sen toimintatapoja”, Pulliainen kertoo.


Harri Pulliainen (s. 1962) on koulutukseltaan kulttuurituottaja (AMK), jonka lisäksi hänellä on runsaasti opintoja, mm. viestinnästä, pedagogiasta, strategisesta kehitystyöstä sekä taiteen ja palvelujen johtamisesta.

Compañía Kaari & Roni Martin on nykyflamencoon pohjautuva kansainvälinen ja palkittu taiteilijaryhmä, jonka toiminnan ja menestyksen perustan luovat paitsi visionääriset taiteilijat myös eri taiteen lajien välinen luja yhteistyö. Ryhmä on perustettu vuonna 2002.