Vuoden 2020 Tanzmesse on peruttu – tiedotuskeskus edistää loppusyksyn messusuunnitelmia toistaiseksi

UUTISET JA TIEDOTTEET
14.5.2020

Joka toinen vuosi Saksan Düsseldorfissa järjestettävä tanssialan messu- ja verkostoitumistapahtuma Tanzmesse on peruttu. Saksa ilmoitti toukokuun alussa peruvansa suuret yleisötapahtumat koronatilanteen hillitsemiseksi elokuun 2020 loppuun saakka. Tanzmessen oli määrä tapahtua 26.-30.8.2020.

Tanssin tiedotuskeskus on osallistunut Saksassa järjestettävään messutapahtumaan omalla osastolla vuodesta 1997. Tiedotuskeskuksen osasto on avoin suomalaisille tanssin ammattilaisille, ja sen kautta tapahtumaan osallistuu yleensä n. 10-20 ammattilaista. Tanssin tiedotuskeskus tekee tapahtumassa yhteistyötä muiden pohjoismaisten osallistujien kanssa mm. erilaisten verkostoitumistilaisuuksien muodossa.

”Tapahtuman jääminen pois tältä vuodelta tietysti harmittaa. Keskitymme edistämään loppuvuoden Cinars-matkaa ja tutkimaan tapoja edistää kansainvälistä toimintaa etäyhteyksin ja digitaalisilla alustoilla. ”, kertoo Tanssin tiedotuskeskuksen kansainvälisten asioiden päällikkö Katarina Lindholm.

11. toukokuuta julkaistussa tiedotteessa Tanzmessen järjestäjät eivät vielä kerro, järjestetäänkö tapahtuma elokuussa 2021 tai kokoonnutaanko Düsseldorfiin seuraavan kerran vasta elokuussa 2022.